Ring oss på 32822910, så finner vi en time til deg.

For å bestille time kan du benytte vår online timebestilling eller ringe oss på 32 82 29 10.
Du kan også kontakte oss via epost, så kontakter vi deg.
Send epost
(vennligst ikke oppgi helseopplysninger på epost eller bruk epost for akutt-timer)

 

Du trenger ikke henvisning fra lege for trygderefusjon og man betaler kun egenandel ved konsultasjon. En del bedrifter dekker også deler av utgiftene for slik behandling for sine ansatte. Har du helse/behandlingsforsikring, dekker denne ofte behandling hos kiropraktor

Kan man ikke møte til avtalt time må denne avbestilles minst 24 timer før. Dette gjelder også i helgene, da man kan legge igjen beskjed på vår telefonsvarer eller sende en epost. Dette er viktig for oss da vi gjerne vil kunne hjelpe flest mulig. Da kan andre få tilgang på din time om du ikke har mulighet til å komme.

Møt opp i tide til din konsultasjon. Kiropraktoren din ser på din tid som viktig og vil derfor gjøre sitt ytterste for å ikke være forsinket. Vi har som mål at du ikke skal måtte sitte og vente langt utover avtalt tid før du kommer inn til din konsultasjon. Dette blir vanskelig om pasienter til stadighet kommer for sent.

Møter man ikke til avtalt konsultasjon vil denne faktureres i sin helhet. Som tidligere nevnt, ville andre her gjort nytte av denne timen om du hadde gitt oss beskjed om dette.
Om ikke annet er avtalt, betales timen etter endt konsultasjon.

 

Prisliste fra 01.01.24

EgenandelRefusjon
1. gangs konsultasjon830,-107,-
Utvidet konsultasjon / Behandling650,-46,-
Konsultasjon / Behandling550,-46,-
Sykemelding50,-22,-
Fakturagebyr50,-
Brev og Epikriseretter avtale